USLUGE - VIDEO SNIMANJE REKLAMA

REKLAME

Reklamno snimanje u studiju sa stativa i gimbala, uz video montažu za za Ergosto >>

SNIMANJE REKLAMA

Usluga - Video snimanje reklama, se odnosni na video snimanje namenjenog za reklame proizvoda, usluga, brenda, lica, koncepta i td. Usluga može da obuhvata različite vrste i stilove snimanja i obrade.

Primarna svrha je da služi za promociju putem klasičnih medija: TV i putem elektronskih medija: internet prezentacija, internet prodavnice, Youtube i društvenih mreža.

Ceo posao se precizno dogovara, pravi se plan snimanja, i vrsta obrade. Kontaktirajte nas za dogovor za vaše potrebe. 

ODLIKE SNIMKAZA REKLAMU 

Uslužno video snimanje usluga vaše firme: U koliko usluge vaše firme su proces. U tom slučaju to je istovremeno i snimak za dokumentaciju i arhivu o uspešnosti koji može da se dodatno koristi i kao marketing i reklamiranje usluga vaše firme. Primer (usluge šminkanja, usluge kozmetičke, frizerske, zubarske, i mnoge druge).

Često se snima na beloj pozadini, i dodatno se snimci obrađuju tako da mogu da se uklapaju posle za razne sajtove ili prezentacije, kojima je osnovna boja bela. Pored bele, pozadina može da bude i crna ili siva, ili u boji. Izbor se vrši po dogovoru sa klijentom. Snimci mogu da se rade u studiju, u enterijeru ili eksterijeru ako je to način da se bolje predstave i prikažu, ili naglasi njihova funkcija. 

STANDARD / STIL

Može da bude high key, low key ili mixed key stil snimanja i osvetljenja.

Za reklame je najčešće:

High key - na belom ili svetlom sa ujednačenim svetlom.

Low key je na tamnoj ili crnoj pozadini sa neujednačenim i dramatičnim svetlom.

Boja: verodostojna 95%.

Kompozicija: motiv ispunjava najveći deo kadra. 

Veličina fotografija se u jednom od standardnih formata video zapisa: 4k, Full HD, HD, DVD, TV standard ili neki drugi internet standard za Youtube, FB video, Instagram i druge internet aplikacije.

SPECIFIČNI ZAHTEVI

Pre snimanja sledi probno snimanje na osnovu čega možte proceniti nivo kvaliteta. 

Obrada može da se odnosi na ubacivanje fotografija u video, animiranje pojedinih delova fotografija, teksta, animaciju više video snimaka u jednom snimku, spajanje više ekrana na jedan video snimak npr 4, ubacivanje titla, ubacivanje crtanih animacija, ubacivanje zvuka ili muzike

Po potrebi, može da se radi sa ugovorom, radi obezbeđivanja specifičnih uslova, definisanja autorskih prava na korišćenje foto i video materijala, privatnosti ili tajnosti posla, kao i da će posao biti urađen u predviđenom roku, predviđenog kvaliteta i dogovorene cene.


REFERENCE


Klijenti za koje su rađene ovog tipa usluge:

Ergosto, 

Suknja ti i ja,

Calius, 

Lena, 


DODATNE INFORMACIJE

Studio se nalazi u Centru Novog Sada, u pešačkoj zoni. Poseduje privatno parking mesto, gde može da se parkira kombi, ili manji kamion. Postoje pokretne stepenice kojima roba može da se prenese do studija veoma jednostavno.

Veličina studija je 50m2, iz jedne prostorije, i mogu unesu svi proizvodi koji mogu da prođu kroz vrata, odnosno rasklopljeni koji mogu da se montiraju unutra, ako je npr u pitanju nameštaj.

Radno vreme je od 09-22h, ali po potrebi može da se počne sa radom i ranije, odnosno da se završi kasnije ako je to bitno za projekat.

Termin je potrebno rezervisati nekoliko dana ranije.

Za sastanak radi dogovora o poslu potrebno je zakazati termin putem kontakt forme na kraju ove stranice, mailom: boris.radivojkov@gmail.com, ili telefonom: +381 63 669 744;

CENE USLUGA

Cena je veoma teško predstaviti tačno odrediti jer ima puno promenjivih faktora koji utiču ili na kompleksnost posla što dovodi do povećanje cene, ili pak u slučaju jednostavnih uslova do smanjivanja opsega posla i cene.

Cena je 15e / sat angažovanja 

Postoje popusti za firme koje odluče za stalnu saradnju.

Plaćanje: preko računa ili u gotovini u zavisnosti kako klijentima više odgovara.

Firma nije u sistemu PDV-a.

Šta kažu klijenti:

 • U radu sa Borisom doživeli smo veoma prijatno iskustvo. Vrhunski profesionalizam i posvećenost projektu. Iskustvo majstora fotografije, strpljiv i metodološki pristup poslu, kao i kvalitetna oprema, daju prostor za iskrenu preporuku. Mi smo veoma zadovoljni dobijenim fotografijama. 


  ERGOSTO

  UVOZ I PRODAJA "ROLOSPAS" BEOČIN

  KONTAKT: 063/597-782, 064/144-55-56

  info@ergosto.rs

  www.ergosto.rs

  www.facebook.com/ergosto.rs


  ERGOSTO
  Klijent

Pratite moj rad na:

Boris Radivojkov Logo svetlo sivi

COMPANY INFO
Boris Radivojkov Entrepreneur 
Photography services
Fotografski Centar Fokus
Novi Sad
VAT: 107690078


.

CONTACT

Email: boris.radivojkov@gmail.com

Telephone: +381 (0) 63 669 744

Working hours: 09-22h.

Adress street:

Kralja Aleksandra 12, 

Pariski Magazin, flour 2, local 43, 

21000 city Novi Sad, Country: Srbija