USLUGE - FOTOGRAFISANJE REKLAMA

Fotografija za reklamu, Calius drvene naočari

REKLAMNE FOTOGRAFIJE

Fotografisanje reklamne fotografije, se odnosni na fotografsko snimanje i obradu fotografija namenjenih za reklame. Usluga može da obuhvata različite vrste i stilove fotografije. Reklamna fotografija može da predstavlja osim proizvoda, i koncept i osećaj. Namenjena svim firmama i pojedincima koji žele da unaprede promovisanost na tržištu. Obuhvata profesionalno fotografisanje u studiu, u enterijeru i na terenu, uz korišćenje profesionalne opreme, a takođe usluge obuhvata i postprodukciju a po potrebi može da uključuje i fotomontažu fotografija u Adobe Photoshop programu. Fotografije za reklame spadaju u primenjenu, namensku fotografiju i služe kao dopuna dizajn-u, TV reklami, za izradu plakata, flajera, i drugih reklamnih materijala ili nekim drugim oblicima reklama. Reklamna fotografija u studiju najčešće se radi na beloj, sivoj i crnoj pozadini, ali može biti rađena u enterijeru ili eksterijeru sa prirodnim pozadinama.

<< reklamna fotografija za firmu Calius za drvene naočare za sunce
(high key stil)

ODLIKE FOTOGRAFIJA 

Odlika ovih fotografija proizvoda je da se ističe koncept proizvoda ili usluge koja se prezentuje, naglašavajući glavne prednosti i osobine reklamiranog koncepta, ideje, usluge ili proizvoda. 

Reklamna fotografija može da obuhvata i fotografiju proizvoda.

Od fotografije poizvoda reklamna fotografija se razlikuje jer ističe i pokazuje primenu proizvoda, njegovu prednost i specifičnost. 

Reklamna fotografija za "Ergosto" - stolovi podesivi po visini >> 
(mixed key)


STANDARD / STIL

Standard za osvetljenje i atmosferu može da bude: High key (ujednačeno osvetljenje na svetloj ili beloj pozadini), Low key (dramatično osvetljenje najčešće na tamnoj ili crnoj pozadini), Mixed key (dramatično osvetljenje na svetloj pozadini ili ujednačeno osvetljenje na tamnoj pozadini).

Obrada može da uključi uklanjanje elemenata koji ometaju pažnju posmatrača, kao na primer na ovoj fotografiji žuta boja džempera ometa pažnju posmatrača koji posmatra Ergosto. Sa druge strane na fotografije mogu biti dodati elementi koji doprinose efektu fotografije.

Boja: verodostojna 95%.

Obrada:  u jednom od standardnih formara najvećeg kvaliteta: jpg, tif, eps, pdf, psd, u RGB ili CMYK modu.

<< Ergosto - obrada reklamne fotografije, uklonjena žuta boja džempera.

VRSTE REKLAMNE FOTOGRAFIJE

Reklamna fotografije može da predstavlja i usluge firme koja reklamira svoju delatnost. Može da obuhvata različie vrste fotografije: fotografiju proizvoda, enterijera, makro (iz velike blizine), predmeta, portreta, treninga, prirode, pejzaža, porodične, i mnoge druge vrste fotografije. Može da uključuje i umetničku, kreativnu i fotomontažu ako upotrebom njihovih izražajnih sredstava će doprinteti predstavljanju brenda koji se reklamira.

Reklamna fotografija koja predstavlja dental usluge >>

REFERENCE

Klijenti za koje su rađene ovog tipa fotografije: 

Ergosto,
Donernberg,
Calius,
Biosave,
Harpomanija,
Andrej Gašpar,

<< Reklmna fotografija za firmu Biosave 

DODATNE INFORMACIJE

Studio se nalazi u Centru Novog Sada, u pešačkoj zoni. Poseduje privatno parking mesto, gde može da se parkira kombi, ili manji kamion. Postoje pokretne stepenice kojima roba može da se prenese do studija veoma jednostavno.

Veličina studija je 50m2, iz jedne prostorije, i mogu unesu svi proizvodi koji mogu da prođu kroz vrata, odnosno rasklopljeni koji mogu da se montiraju unutra, ako je npr u pitanju nameštaj.

Radno vreme je od 09-22h, ali po potrebi može da se počne sa radom i ranije, odnosno da se završi kasnije ako je to bitno za projekat.

Za sastanak radi dogovora o poslu potrebno je zakazati termin putem kontakt forme na kraju ove stranice, mailom: boris.radivojkov@gmail.com, ili telefonom: +381 63 669 744;

Reklamana makro fotografija za rađena za dizajn plakata >>

CENE USLUGA

Cena je veoma teško predstaviti tačno odrediti jer ima puno promenjivih faktora koji utiču ili na kompleksnost posla što dovodi do povećanje cene, ili pak u slučaju jednostavnih uslova do smanjivanja opsega posla i cene. U slučaju kompleksnih poslova, moguće je raditi probno snimanje radi dogovora o detaljima posla i da bi se postavili okviri posla i cene.

Cene:
Cena je 15e / sat angažovanja 
Cena po fotografiji: 10 eura / 1 kom
Postoje popusti za firme koje odluče za stalnu saradnju.
Plaćanje: preko računa ili u gotovini.
Firma nije u sistemu PDV-a.

<< Reklamna fotografija Andrej Gašpar, fitnes personalni instruktor
(low key stil fotografije)

Šta kažu klijenti:

 • U radu sa Borisom doživeli smo veoma prijatno iskustvo. Vrhunski profesionalizam i posvećenost projektu. Iskustvo majstora fotografije, strpljiv i metodološki pristup poslu, kao i kvalitetna oprema, daju prostor za iskrenu preporuku. Mi smo veoma zadovoljni dobijenim fotografijama. 


  ERGOSTO

  UVOZ I PRODAJA "ROLOSPAS" BEOČIN

  KONTAKT: 063/597-782, 064/144-55-56

  info@ergosto.rs

  www.ergosto.rs

  www.facebook.com/ergosto.rs


  ERGOSTO
  Klijent

Pratite moj rad na:

Boris Radivojkov Logo svetlo sivi

COMPANY INFO
Boris Radivojkov Entrepreneur 
Photography services
Fotografski Centar Fokus
Novi Sad
VAT: 107690078


.

CONTACT

Email: boris.radivojkov@gmail.com

Telephone: +381 (0) 63 669 744

Working hours: 09-22h.

Adress street:

Kralja Aleksandra 12, 

Pariski Magazin, flour 2, local 43, 

21000 city Novi Sad, Country: Srbija