USLUGE - INDUSTRIJSKE FOTOGRAFIJE

Fotografisanje industrijske fotografije se odnosni na fotografsko snimanje i obradu fotografija industrijskih objekata, Fabrike, proizvodnih/prodajnih delova kompanije, enterijera, eksterijera. Fotografije služe da predstave kompanije, procese proizvodnje i usluge kompanija. Fotografije su namenjene upotrebi za internet prezentacije i štampane publikacije.

Usluga je namenjena svim firmama koji žele da unaprede promovisanost na tržištu. Obuhvata profesionalno fotografisanje u studiu, u enterijeru i na terenu, uz korišćenje profesionalne studijske fotografske rasvete, vrhunskih objektiva i fotoaparata, a takođe usluge obuhvata i obradu fotografije u Adobe Photoshop programu. Dobijene fotografije čine gotov proizvod koji odmah može da koristi za za marketing i različite oblike reklama: katalog, brošuru, web sajt i druge oblike marketinga. Ceo posao se najčešće završava istog dana, dok obrada se radi u narednih 48 sati, od završetka snimanja, sem u koliko je veoma obiman posao tada se vrši dogovor sa klijentom za rok isporuke kao i vrstu obrade.

>> FotografijaTeko Mining, industrijski objekat

ODLIKE FOTOGRAFIJA 

Odlika ovih fotografija proizvoda je da se ceo proizvod vidi oštar u svim delovima produkta ili proizvoda - od ugla do ugla, od ivice do ivice, verodostojnih boja (95%), i bez perspektivnih iskrivljenja.

Proizvodi se najčešće fotografišu na beloj pozadini, i dodatno se obrađuju tako da mogu da se uklapaju posle za razne sajtove i kataloge, kojima je osnovna boja bela. Pored bele, pozadina može da bude i crna ili siva, ili u boji. Izbor se vrši po dogovoru sa klijentom. Proizvodi mogu da se rade u tudiju, u enterijeru ili eksterijeru ako je to način da se bolje predstave i prikažu, ili naglasi njihova funkcija. 

Fotografija rađena za industriju voća, Žute Dunje doo >>

STANDARD

Svetski stadard za fotografije industrijskog tipa da se rade na takav način da se motivi prikazuju oštrim u svim delovima, a detalji mogu imati oštru ili zamućenu pozadinu.

Objekti imaju ujednačeno osvetljenje sa mekanim senkama. Sa tehničkog aspekta idealno se rade po oblačnom i suvom vremenu, međutim ako klijent ima zahtev da se radi po na otvorenom, po sunčanom danu tada će fotografije naglašene senke što nije standard ali za neke motive je baš to potrebno da bi se oni predstavili.

Boja: verodostojna, 95%.
Kompozicija: predmet ispunjava najveći deo kadra.
Objekat nema krivljenja i perspektivnih izobličenja.
Fotografija u punoj rezoluciji. (10 MB).

Veličina fotografija se isporučuje u jednom od standardnih formara najvećeg kvaliteta: jpg, tif, eps, pdf, psd, u RGB ili CMYK modu.

>> Fotografija Delfinwash, autoperionica

DETALJ INDUSTRIJSKI

Detalji, objekti ili delovi objekta, industrijskih proizvoda mogu biti prikazani tako da su im neki delovi izoštreni a drugi njihovi delovi i pozadina da bude zamućena u slučaju kad se predstavlja nekispecifični detalj iz celine.

Sa tehničke strane, može biti i oštar ceo predmet kao i pozadina.

Dogovor oko izbora da li je sve oštro, ili su neki delovi neoštri se vrši prilikom dogovaranja projekta.

Fotografija Delfinwash, autoperionica i proizvod >>

Autoperionica, detalj - industrijska fotografija
Kamenolom, industrijska fotografija

REFERENCE

Fotograf je akademski obrazovan i poseduje najsavremeniju opremu.

Klijenti za koje su rađene ovog tipa fotografije:

Kamenolom Rakovac Teko Mining doo, 

Žute Dunje doo,

Delfinwash doo,

Freška Gora szr, 


>> Fotografija rađena za industriju voća, Žute Dunje doo,

DODATNE INFORMACIJE

Usluga može da obezbeđuje i snimanje procesa proizvodenje.

Usluge mogu biti rađene u bilo kom mestu u srbiji i u inostranstvu. Ako se radi u inostranstvu, cene dodatnih troškova pokrivaju klijenti.

Radno vreme je od 09-22h, ali po potrebi može da se počne sa radom i ranije, odnosno da se završi kasnije ako je to bitno za projekat.

Termin je potrebno rezervisati nekoliko dana ranije.

Za sastanak radi dogovora o poslu potrebno je zakazati termin putem kontakt forme na kraju ove stranice, mailom: boris.radivojkov@gmail.com, ili telefonom: +381 63 669 744;

Fotografija procesa proizvodnje u Kamenolomu Rakovac >>

Industrijska fotografija Rakovac mašine u radu
Kamenolom Rakovac, industrijska fotografija

CENE USLUGA

U slučaju kompleksnih poslova, moguće je raditi probno snimanje radi dogovora o detaljima posla i da bi se postavili okviri posla i cene.

Cene:
Cena je 20e / sat angažovanja, minimalni broj sati rada je 6 sati
Cena po fotografiji: 12,5 eura / 1 kom, minimalna količina fotografija za posao je 10 fotografija. Na veću količinu ide popust.

Postoje popusti za firme koje odluče za stalnu saradnju.

Plaćanje: preko računa ili u gotovini.

Firma nije u sistemu PDV-a.

>> Fotografija Kamenoloma Rakovac, industrijska jedinica

Šta kažu klijenti:

 • U radu sa Borisom doživeli smo veoma prijatno iskustvo. Vrhunski profesionalizam i posvećenost projektu. Iskustvo majstora fotografije, strpljiv i metodološki pristup poslu, kao i kvalitetna oprema, daju prostor za iskrenu preporuku. Mi smo veoma zadovoljni dobijenim fotografijama. 


  ERGOSTO

  UVOZ I PRODAJA "ROLOSPAS" BEOČIN

  www.ergosto.rs

  www.facebook.com/ergosto.rs


  ERGOSTO
  Klijent

Pratite moj rad na:

Boris Radivojkov Logo svetlo sivi

Podaci firme
Boris Radivojkov Preduzetnik 
Fotografske usluge
Fotografski Centar Fokus
Novi Sad
PIB: 107690078


.

Kontakt

Email: boris.radivojkov@gmail.com

Telefon: +381 (0) 63 669 744

Radno vreme: 09-22h.

Adresa 1: Primorska 22

Adresa 2: Kralja Aleksandra 12,

21000 Novi Sad,: Srbija