USLUGE - DIZAJN

Web dizajn - Sajt Škole fotografije Fokus

WEB DIZAJN


Web dizajn - obuhvata osmišljavanje dizajna za internet prezentacije, teme za društvene mreže (instagram team, facebook tema, i slično), obuhvata izradu grafičkog materijala za reklamiranje preko interneta, u različitim formatima. Web dizajn može biti samostalan, a može da bude i izrađena internet prezentacija. Može biti rađen u tehnologijama: html, css, WordPress, i druge. Može da obuhvata i internet prodavnicu. Za potrebe webdizajna možemo da radimo kompletnu uslugu, izradu fotografija, video, pravljenje tekstova, osmišljavnaje marketinga, rad na društvenim mrežama,, SEO i druge usluge.

Linkovi sajtova: www.skolafotografije.rs, www.artmreza.com, www.borisradivojkov.com (ovaj web sajt), www.fabrikart.org, www.kcmv.udruzenje.org, www.usetutorial.com, www.soundsy.net, i mnogi drugi.


Meni za restoran Peepers 2019

GRAFIČKI DIZAJN

Grafički dizajn obuhvata sve vrste dizajna koji podržava fotografiju - katalog, jelovnik, reklamni letak, flyer, brošura, knjiga, poster. Ova usluga obuhvata i pripremu za štamu. Grafički dizajn se radi u skladu sa pravilima i estetikom brenda i po dogovoru sa klijentom.

<< Grafički dizajn za jelovnik, za restoran Peepers 2019.

Pratite moj rad na:

Boris Radivojkov Logo svetlo sivi

COMPANY INFO
Boris Radivojkov Entrepreneur 
Photography services
Fotografski Centar Fokus
Novi Sad
VAT: 107690078


.

CONTACT

Email: boris.radivojkov@gmail.com

Telephone: +381 (0) 63 669 744

Working hours: 09-22h.

Adress street:

Kralja Aleksandra 12, 

Pariski Magazin, flour 2, local 43, 

21000 city Novi Sad, Country: Srbija