USLUGE -POSTPRODUKCIJA VIDEO

Obrada video materijala u programu Davinci Resolve

Usluga - postprodukcija video snimaka se odnosi na video montažu, ubacivanje titla, kreiranje reklamnih spotova, kratkih video snimaka, animaciju i druge vrste obrade.

Usluga je namenjena svim firmama i pojedincima koji žele da unaprede promovisanost na tržištu. Dobijene snimke čine gotov proizvod koji odmah može da koristi za za marketing i različite oblike reklama i druge oblike marketinga. Ceo posao se najčešće završava u roku od 48 sati, od završetka snimanja/primanja materijala za obradu, osim u koliko je veoma obiman posao tada se vrši dogovor sa klijentom za rok isporuke kao i vrstu obrade.

JEDNOSTAVNA OBRADA

Jednostavniji tip obrade video materijala:

Izbacivanje nepotrebnih kadrova, rekadriranje, pravljenje spoja najboljih snimaka, uklapanje sa muzikom, pravljenje uvodnog i završnog titla, po potrebi još neki titl u toku snimka.

Cena je od 100 eura na više.

Primer  obrade video snimka za Youtube reklamu, Ergosto >>

KOMPLEKSNIJA OBRADA

Primer kompleksnije video obrade snimaka kao video prezentacija online kurseva 1-1 putem skype. Rađeno je video uklapanje snimaka sa više kamera, animiranje teksta i fotografija, uklapanje i sinhronizovanje kadrova u odnosu na glas (voice over).

Cena je od 200 eura na više.

DODATNE INFORMACIJE

Obrađeni video materijal se snima prilagođen za TV, CD, Youtube, Websajt, i druge formate po zahtevu klijenta. Snimke isporučujem u digitalnom obliku na usb i na DVD-u.

Za sastanak radi dogovora o poslu potrebno je zakazati termin putem kontakt forme na kraju ove stranice, mailom: boris.radivojkov@gmail.com, ili telefonom: +381 63 669 744;

Šta kažu klijenti:

 • U radu sa Borisom doživeli smo veoma prijatno iskustvo. Vrhunski profesionalizam i posvećenost projektu. Iskustvo majstora fotografije, strpljiv i metodološki pristup poslu, kao i kvalitetna oprema, daju prostor za iskrenu preporuku. Mi smo veoma zadovoljni dobijenim fotografijama. 


  ERGOSTO

  UVOZ I PRODAJA "ROLOSPAS" BEOČIN

  KONTAKT: 063/597-782, 064/144-55-56

  info@ergosto.rs

  www.ergosto.rs

  www.facebook.com/ergosto.rs


  ERGOSTO
  Klijent

Pratite moj rad na:

Boris Radivojkov Logo svetlo sivi

COMPANY INFO
Boris Radivojkov Entrepreneur 
Photography services
Fotografski Centar Fokus
Novi Sad
VAT: 107690078


.

CONTACT

Email: boris.radivojkov@gmail.com

Telephone: +381 (0) 63 669 744

Working hours: 09-22h.

Adress street:

Kralja Aleksandra 12, 

Pariski Magazin, flour 2, local 43, 

21000 city Novi Sad, Country: Srbija