how to design your own website for free

O MENI

BIOGRAFIJA

Boris Radivojkov
akademski fotograf i profesor fotografije 

Stručno obrazovanje:
Sertifikovan, diplomom fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu za oblast Primenjene fotografije - diplomirao je 2006 u Beogradu na Fakultetu Primenjenih Umetnosti u Beogradu na smeru Fotografija – u klasi prof. Branimira Karanovića.

Završena srednja Škola Umetničkih Zanata u Šapcu 2000 godine.

Zaposlenje:
Stalno zaposlen kao profesionalni fotograf i profesor u firmi "Fotografski centar Fokus", od 2011. godine. Radi usluge profesionalnog fotografisanja i video snimanja za domaće i strane kompanije, drži obuke, seminare i stručno usavršavanje iz oblasti fotografije i obrade fotografije. (reference)

Stalno radi na usavršavanju usluga i znanja.

Hobi: Muzika - Feabrik grupa, Biciklizam

Boris Radivojkov Logo

PODACI FIRME

Naziv: Boris Radivojkov PR Fotografske usluge
Fotografski centar Fokus Novi Sad 

PIB: 107690078
Matični broj: 62919639
Firma nije u sistemu PDV-a.
Adresa studija: ulica Kralja Aleksandra 12, Pariski magazin, sprat 2, lokal 43, 21000, Novi Sad, Srbija. 
Telefon: +381 21 531 568 (09-16h)
Mobilni: +381 63 669 744 (09-16h) 
E-mail: boris.radivojkov@gmail.com
Website: www.borisradivojkov.com
Skype: boris.radivojkov
Bankovni račun ( Dinarski ): 160-376217-20, Banca INTESA
Bankovni račun ( Devizni - EURO ): 160-0051400233245-36, Banca INTESA
SWIFT: DBDBRSBG, IBAN: /RS35160005140023324536

STUDIO CENTRA FOKUS

Od 2011. godine, usmeren najviše na fotografisanje proizvoda i komercijalne i reklamne fotografije i poslovne portrete shodno tome je prilagođena najsavremenija foto i video oprema, rasveta, studijska oprema. 

Studio se nalazi u Centru Novog Sada, u pešačkoj zoni. Poseduje privatno parking mesto, gde može da se parkira kombi, ili manji kamion. Postoje pokretne stepenice kojima roba (proizvodi, produkti, predmeti) mogu da se prenesu do studija .

Veličina studija je 50m2, iz jedne prostorije, i mogu unesu svi proizvodi koji mogu da prođu kroz vrata, odnosno rasklopljeni koji mogu da se montiraju unutra, ako je npr u pitanju nameštaj.

Boris Radivojkov foto i video studio

UČIONICA ZA OBUKU

Učionica se nalazi na istoj adresi gde se nalazi i foto studio. Učionica ima mogućnost da primi 16 polaznika. Ima video beam, wifi, foto, audio i vizuelnu tehniku za učenje fotografije. Postoji Canon i Nikon foto oprema (aparat, objektiv, blic i dodatna oprema) koja je namenjena korišćenje polaznika tokom učenja.

INFORMACIJE

Lokacija na mapi Novog Sada, Fotografski centar Fokus se nalazi u centru grada, u ulici Kralja Aleksandra 12, pariski magazin, sprat 2, lokal 43.

Za sastanak radi dogovora o poslu potrebno je zakazati termin putem kontakt forme na kraju ove stranice, mailom: boris.radivojkov@gmail.com, ili telefonom: +381 63 669 744;

Moguć rad pod ugovorom radi obezbeđivanja specifičnih uslova rada i usluga. Mogu da obezbedim i usluge koje nisu ponuđene na sajtu.

Lokacija na mapi - Fotografski centar Fokus
Boris Radivojkov, portret 2017

CENE USLUGA

Cena je veoma teško predstaviti tačno odrediti jer ima puno promenjivih faktora koji utiču na kompleksnost posla što dovodi do promenu cene. 

Cene čine satnica usluga i cena obrade po fotografiji. 

Cena je 15e / sat angažovanja. Za specifičnu opremu je potrebno doplatiti (ako ide snimanje sa vise kamera sinhronizovano, audio snimanje, video snimanje, koristeci prenosni foto/video studio, ako se radi izvan Novog Sada, odnosno ako je u inostranstvu.) 

Individualne obuke: 15 eura / individualni čas u trajanju od 60 minuta.

Cena po fotografiji: 10 eura / 1 kom

Na veliku količinu fotografija cena može biti umanjena.

Popusti za firme koje odluče za stalnu saradnju.

Plaćanje: preko računa ili u gotovini.

Iskustvo klijenata:

 • Mišljenje o saradnji sa Fotografskim centrom Fokus : Iako posedujemo određeno iskustvo i poluprofesionalnu opremu za fotografisanje, prilikom izrade sajta smo osetili potrebu da kvalitet fotografija treba podići na veći nivo. Sa Borisom smo imali poslovnu saradnju oko kallibracije ekrana na našim računarima i bilo nam je poznato njegovo iskustvo sa profesionalnom fotografijom. Na sajtu Fotografskog centra Fokus smo videli fotografije koje su nas oduševile i sa Borisom smo poveli razgovor o našoj potrebi da se izrade fotografije taktilnih proizvoda, koji su ugrađeni u objektima sa Referentne liste našeg sajta. Posao je zahtevao rad na terenu, obilazak objekata u većem broju gradova Crne Gore, fotografisanje u različitim uslovima osvetljenja u otvorenom i zatvorenom prostoru i menjanje objektiva i aparata po više puta, u zavisnosti od ugla fotografisanja. Planirani posao je odrađen za 4 dana, uz veliku disciplinu i pridržavanje plana i programa putovanja od objekta do objekta. Tom prilikom sam se uverio u Borisovu profesionalnost, disciplinu i posvećenost poslu, profesionalnu opremu koju poseduje i poznavanje njenih mogućnosti, brzinu kojom je donosio ispravne odluke o izboru objektiva, aparata, rasvete ili blica. To je uvek rezultiralo trenutnim postizanjem visokokvalitetnih fotografija. Siguran sam da bi posao trajalo minimum 10-tak dana da smo sami radili fotografije. Tako da je moj utisak da smo na dobitku u sadnji sa Borisom.


  Vladan Marković, preduzetnik

  DIZAJNBIRO-TAKTIL, Priboj

  Tel +381 64 15 34 804

  www.taktilnestaze.rs

  Vladan Marković
  Klijent
 • U radu sa Borisom doživeli smo veoma prijatno iskustvo. Vrhunski profesionalizam i posvećenost projektu. Iskustvo majstora fotografije, strpljiv i metodološki pristup poslu, kao i kvalitetna oprema, daju prostor za iskrenu preporuku. Mi smo veoma zadovoljni dobijenim fotografijama. 


  ERGOSTO

  UVOZ I PRODAJA "ROLOSPAS" BEOČIN

  KONTAKT: 063/597-782, 064/144-55-56

  info@ergosto.rs

  www.ergosto.rs

  www.facebook.com/ergosto.rs


  ERGOSTO
  Klijent

Pratite moj rad na:

Boris Radivojkov Logo svetlo sivi

COMPANY INFO
Boris Radivojkov Entrepreneur 
Photography services
Fotografski Centar Fokus
Novi Sad
VAT: 107690078


CONTAKT

Email: boris.radivojkov@gmail.com

Telephone: +381 (0) 63 669 744

Working hours: 09-22h.


Adress street:

Kralja Aleksandra 12, 

Pariski Magazin, flour 2, local 43, 

21000 city Novi Sad, Country: Srbija